Autor: Meelika Riiberg • 16. mai 2024

Suvele vastu uute turundusoskustega

On ideaalne aeg, et investeerida enda ja oma meeskonna oskustesse, et saavutada suvisel hooajal märkimisväärseid tulemusi. Siin on valik koolitusi, mis ei laienda ainult professionaalset silmaringi, vaid pakuvad ka konkreetseid tööriistu ja lähenemisi, mis aitavad viia sinu ettevõtte turundustegevuse uuele tasemele.

Raido Tamar, Hegle Sarapuu-Johanson, Harlis Velk, Reigo Kimmel

SEO-koolitus

Digitaalne nähtavus on tänapäeval ülioluline, sest see määrab, kuidas potentsiaalsed kliendid sind internetis leiavad. SEO ehk otsingumootori optimeerimise koolitus varustab sind vajalike teadmiste ja tööriistadega, mis aitavad tõsta sinu veebilehe nähtavust Google'i otsingutulemustes. See oskus on hädavajalik, et suurendada oma veebilehe külastatavust ja meelitada ligi rohkem kliente. Efektiivne SEO strateegia aitab parandada sinu veebilehe positsiooni otsingumootorites, mis on kriitiline samm suurema digitaalse kohalolu ja äriedu saavutamiseks.

Koolitaja: Raido Tamar. Järgmine koolitus toimub juba 21.05.2024. Tutvu koolitusega >

Disainmõtlemisega kliendikesksete e-teenusteni

Innovatsioon ja kasutajasõbralikkus on võtmesõnad, mis iseloomustavad edukat digitaalset teenust. Koolitus on suunatud neile, kes soovivad oma teenuseid arendada just kasutaja vajadustest lähtuvalt. Õpi looma lahendusi, mis mitte ainult ei rahulda, vaid ületavad kliendi ootusi, tagades paremad müügitulemused ja klientide lojaalsuse.

Koolitaja: Hegle Sarapuu-Johanson. Järgmine koolitus toimub 27.05.2024. Tutvu koolitusega >

Veebipraktikum: Google Analytics 4

Andmepõhine turundus on oluline, et silma paista tänapäeva kiirelt muutuvas turundusmaastikul. Google Analytics 4 koolitus õpetab, kuidas analüüsida veebikülastajate käitumist ja kampaaniaid reaalajas optimeerida. Saad põhjalikud teadmised ja praktilised oskused, mis on vajalikud edukaks andmeanalüüsiks ja turundusstrateegiate kohandamiseks. Koolitus pakub nii teoreetilisi teadmisi kui ka praktilisi harjutusi, tagades kohe rakendatavad oskused igapäevatöös.

Koolitaja: Harlis Velk. Järgmine koolitus toimub 06.06.2024. Tutvu koolitusega >

AI video ja YouTube kasutamine sotsiaalmeedia turunduses

Video on üks mõjusamaid vahendeid kaasahaarava sisu loomiseks. Koolitus annab oskused, kuidas kasutada tehisintellekti ja videoplatvormi efektiivselt, et suurendada kaasatust ja parandada brändi nähtavust. YouTube'i kui platvormi tundmine avab uued võimalused sinu turundusstrateegias ja aitab jõuda laiema auditooriumini.

Koolitaja: Reigo Kimmel. Järgmine koolitus toimub 12.06.2024. Tutvu koolitusega >

Investeering koolitustesse on investeering tulevikku. Iga eelpool mainitud koolitus pakub praktilisi oskusi ja värskendavaid perspektiive, mis valmistavad sind suveks ette ja tugevdavad ka sinu brändi positsiooni turul aastaringselt.

Registreeru nüüd, et kindlustada oma koht ja võta suvest maksimum!

Tutvu kõikide turundusvaldkonna koolitustega >