Autor: Cherlin Agu • 10. aprill 2024

Osale meeskonnatöö koolituse disainis!

Oled mõelnud, et sinu tänase või varasema tööelu koostöökogemus või episood kuulub pigem mõne hinnatud tragi-komöödia stsenaariumi koosseisu või Tujurikkuja sketšimaterjali hulka?

Kingi meile oma lugu ning vormime päris elu autentsetest juhtumitest õpetliku repertuaari, mis rikastab peagi lansseeritava meeskonnatöö koolituse formaati lavastuslike näidetega. Kujundatav õpikogemus ärgitab kaasa mõtlema ja küsimusi esitama, endasse vaatama ja ka teiste käitumist analüüsima. Seda kõike meelelahutuslikus kastmes ja vürtsikate lisanditega, et pakkuda vaheldust ja naerutada, kuid ennekõike siiski selleks, et tõsta koostöövõimet ning osalejaid sügavamalt puudutada!

Äripäeva Akadeemia on välja töötamas meeskonna koolituste kontseptsiooni, millest üks osa keskendub koostöövõime kasvatamisele. Püsivalt tulemuslik koostöö pole kunagi juhuslik. Edu määrab võime ja tahe üksteist mõista ja võimestada ning tööülesannetes toetada. Tegemist on arendatava oskuste komplektiga, mis hõlmab suhtluskunsti ja sotsiaalselt taltsa närvi kõrval meeskondlike huvide isiklikest kõrgemale seadmise vajadust ning valmisolekut kompromissideks. Seejuures on oluline, et igaüks võtaks vastutuse meeskonna tervise edendamisel ning mõistaks, et kultuuri kujundatakse alati üheskoos.

Koostöövõime tõstmiseks disainime formaadi, mis kombineerib meelelahutuslikke elemente praktiliste oskuste ja reflektiivsete harjutustega (entertraining), kasutades analüüsitava materjalina kogutud meeskonnatöö kogemusi. Õppe eesmärgiks on luua koostööd toetav vundament, mis aitab välja ka keerukamatest olukordadest ning inspireerib astuma teadlikke samme soovitud tulemuste suunas. Kirjeldatud lähenemine kujundab meeldejääva elamuse ning varustab osalejaid toetavate tööriistadega, et olla paremaks partneriks oma meeskonnale ja suurendada ühiste eesmärkide saavutamise tõenäosust.

Faktid

Jutusta oma lugu siin või kasuta QR koodi. Vastajate hulgas loosime välja ühe õnneliku inimese, kes saab kingituseks meeleoluka pilootsündmuse pääsme või Akadeemia laiast tootevalikust sobiliku 1-päevase koolituse väärtusega kuni 549€ + km. Jaga oma lugu kuni 9.maini. Loosimine toimub 10. mai.

Anna oma panus ning lisame sinu loole õpetliku peatüki!