Autor: Äripäeva Akadeemia • 17. oktoober 2023

3 praktilist nippi ChatGPT kasutamiseks värbamises ja värbamisturunduses

Kas tunned puudust assistendist või otsid võimalust, kuidas tõsta tulemuslikkust ning vähendada tekstide koostamisele kuluvat aega? Siin on sulle kolm praktilist ChatGPT nippi aja säästmiseks!

1. Täpsemate tööpakkumiste loomise käsklus

Kui soovid koostada eristuvaid tööpakkumisi, saad ChatGPT-d kasutada, et luua detailsemaid ja kaasahaaravamaid kuulutusi. Lihtsalt sisesta järgnev suunistepõhine päring:

"Palun loo mulle tööpakkumise kirjeldus positsioonile [töökoha nimi], mis rõhutab selgelt ettevõtte kultuuri, unikaalseid hüvesid ja võimalusi karjääri arendamiseks. Märgi ka kõige olulisemad ülesanded ja oskused, mida taotleja peaks omama."

See aitab sul koostada meeldejäävaid ja informatiivseid tööpakkumisi, mis tõmbavad ligi sobivaid kandidaate.

Edasijõudnutele: lülita ChatGPT tasulises 4. versioonis sisse plugin "Link Reader" ning lisa käsklusele oma ettevõte koduleht, kus on ülevaade teie organisatsioonist, väärtustest ja missioonist.

2. Personaalsete kandideerimisvastuste loomise käsklus

Kandideerimisprotsessi isikupärastamine on oluline, et meelitada kõige sobivamaid kandidaate. ChatGPT võib aidata sul luua personaalsemaid vastuskirju ja kandideerimisvestlusi. Palu ChatGPT-l luua kandideerijale isiklik kiri, mis sisaldab järgmist:

- Tervitust kandidaadi nimega.

- Põhjust, miks nad on valitud vestlusele osalema.

- Küsimusi, mis võimaldavad sul rohkem teada saada nende oskuste ja motivatsiooni kohta.

See aitab suurendada kandidaatide huvi ja parandada nende kogemust sinu ettevõttega suhtlemisel.

3. Värbamisturunduse sisuloome käsklus

Värbamisturundus on oluline, et meelitada kvalifitseeritud kandidaate. ChatGPT saab aidata sul luua huvitavat ja informatiivset sisu, mis meelitab potentsiaalseid kandidaate. Lihtsalt sisesta suunised järgmiseks:

"Looge minu jaoks blogipostitus, mis räägib [sinu ettevõtte nimi] töökeskkonnast ja kultuurist. Tõstke esile meeskonna saavutusi ja miks on tore [sinu ettevõtte] juures töötada."

Selline sisu võib aidata potentsiaalsetel kandidaatidel paremini mõista sinu ettevõtet ja motiveerida neid kandideerima.

👉 Need kolm praktilist nippi võivad aidata sul ChatGPT-d tõhusalt kasutada värbamise ja värbamisturunduse valdkonnas, parandades tööpakkumiste, kandideerimisvestluste ja värbamisturunduse sisu kvaliteeti.

Meie palusime selle postituse luua ChatGPT-l endal ning hoidsime sellega kokku hulgaliselt aega. Kui ajavõit on sulle oluline, siis osale meie värbajatele mõeldud AI praktikumil, mis keskendub AI kasutamisele värbamises ja värbamisturunduses, pakkudes värbajatele ja sihtotsingu agentidele väärtuslikke oskusi ning lahendusi oma tööprotsesside ja kandidaatidega suhtlemise parendamiseks. Õpitu on koheselt tööelus rakendatav ning uute töövõtete kasutamisel ajaline kokkuhoid märgatav.

Faktid

Praktikum: AI tööriistade kasutamine värbamises ja värbamisturunduses. Kuidas tehisintellekti abil aega kokku hoida ja paremat värbamiskogemust luua?

Koolitaja: Hanni Tomingas, Fujitsu Estonia.