Autor: Tauri Tallermaa • 12. mai 2023

Tellimuskoolitused- Tauri Tallermaa

Foto: Liis Lehtmets

Viimane hetk sisustada suvepäevi - kui otsid oma suveüritusele professionaalset esinejat, kes lisab väärtust ka edaspidisele meeskonnatööle, siis telli koolitus Äripäeva Akadeemiast! Muudame teie päeva sisukaks ja kasulikuks täpselt nendel teemadel, mis on teile olulised.

Ligi 20-aastase koolitaja kogemusega lugemise ja mõtlemise treener Tauri Tallermaa pakub ettevõtetele kahte arendavat ja praktilist koolitust, mis tulevad kasuks ka edaspidises igapäeva töös.

„Mälutreening: Kuidas suurendada oma meeldejätmise võimekust.“

Enamik inimesi tunnetab mingil hetkel, et mälu veab neid alt. Vähesed teavad, et meeldejätmise probleemide vastu on olemas väga lihtsad ja toimivad tehnikad, mida on võimalik omandada ka ainult ühe päevaga.

Inimese mälu on tohutult võimekas ja probleemid selle kasutamisel on kõigil üsna sarnased. Mälu treenimine ei tähenda suurtes kogustes info meeldejätmist. See on pigem mälu efektiivne kasutamine, seoste loomise oskus ja korrastatud mõttetegevus. Mälutehnikaid teades oskate enda sõnumit teistele esitada nii, et see jõuab paremini kohale ja jääb meelde.

Koolituse eesmärk on aidata osalejatel enda mälu efektiivsemalt kasutada ning enda mõtteid teistele selgelt ning meeldejäävalt edasi anda.

Koolituse tulemusena osaleja:

• teab, kuidas aju töötab ja mälu toimib;

• oskab olulist infot paremini meelde jätta;

• teab, kuidas ennast teistele meeldejäävaks teha;

• teab, keskendumise olulisust.

Koolituse teemad:

• mälu võimed ja liigid;

• 7 tüüpilist mäluprobleemi;

• meeldejätmise protsess: omandamine, arusaamine, meeldejätmine;

• tähelepanu- kuhu see kaob ja kuidas seda kontrolli alla saada ja hoida;

• seoste loomine, kujutlusvõime ja asukoht;

• erinevad meeldejätmise tehnikad: numbrid, nimed-näod, sündmused jne;

• unustamine ja kordamine.

Koolituse meetodid:

Koolitus on praktiline ja osalejaid kaasav. Teoreetiline osa vaheldub harjutuste ja grupitöödega.

Koolituse kestus: 6 akadeemilist tundi. Vastavalt soovile on võimalik programmi tellida ka teistsuguses mahus, selleks saab valida sobivad fookusteemad, millele koolitus keskendub.

„Kuidas naistel meestega hakkama saada“

• Miks on nii, et mehed ei mäleta ja naised ei unusta?

• Miks tundub naistele, et mehed ei suuda rohkem kui ühte mõtet korraga mõelda, samas kui naised on head rööprähklejad?

• Miks naised nii palju räägivad ja mehed ei jaksa kuulata?

Nendele ja paljudele teistele igipõliste soodevahelistele küsimustele saab osaleja teaduslikult tõestatud vastused. Koolitus on humoorikas võtmes ja sobib hästi meelelahutuslikuks ettekandeks suvepäevadele või kliendi üritusele.

Koolituse eesmärk on anda osalejatele teaduslikult tõestatud teadmised meeste ja naiste erinevustest tähelepanu ja mälu osas ning selgitada, kuidas neid erinevusi arvesse võttes saab luua paremaid suhteid nii tööl kui kodus.

Koolituse kestus: 2 akadeemilist tundi

Koolitaja Tauri Tallermaa

Tauril on koolitaja kogemust ligi 20 aastat, sellest viimased 11 aastat on ta efektiivse lugemise ja mõtlemise treener (kiirlugemine ja mälutreening). Töökogemused alates raamatupidamisest ja pangandusest reklaaminduse ja tootmiseni välja. S.Covey "Väga efektiivse inimese 7 harjumust–" on üks tema lemmikraamatuid.

Tauri on sertifitseeritud konsultant-treener järgmistes FranklinCovey programmides: "7 harjumust–" ja "5 valikut, mis viivad erakordse tulemuslikkuseni".

Hea võimalus pakkuda ettevõtte töötajatele arendavaid koolitusi - kuni 31.maini tehtud tellimuskoolitustele kingime igale osalejale temaatilise e-kursuse või Äripäeva kirjastuse raamatu.

Vaata tellimuskoolituste kohta rohkem infot SIIT.

Huvi korral võtke minuga ühendust!

Liis Lehtmets - [email protected] või 6670439 - Äripäeva Akadeemia.