Autor: Liis Lehtmets • 27. jaanuar 2023

Akadeemia inimesed - Liis Lehtmets

Liis on Äripäeva Akadeemia müügijuht, kes juhib müügimeeskonda ja hoolitseb selle eest, et töö sujuks ja tulemused tooksid rõõmu.

Foto autor: Rain Jüristo

Kes ma olen ja mida ma Äripäevas teen?

Alustasin töötamist Äripäeva Akadeemias 7 aastat tagasi. Selle aja jooksul on mul olnud mitmeid erinevaid tööülesandeid, kus ma olen saanud võimaluse õppida ja areneda koos Äripäeva Akadeemiaga. Tänasel päeval juhin ja toetan Äripäeva Akadeemia müügimeeskonda.

Kust saan inspiratsiooni?

Kõige rohkem inspireerivad mind ikkagi inimesed minu ümber. Äripäeva Akadeemiast olen ma leidnud endale just sellised kolleegid ning koostööpartnerid, kes on ausad ja avatud ning kellega koos töötamine õpetab, arendab ja annab jõudu edasi töötamiseks ka kõige raskemal ajal.

Mis on minu õpinipp?

Õpinipp, mida olen juba paar aastat kasutanud ja soovitan ka kõigil teistel kasutusele võtta on “2 minuti reegel”. Ehk, kui minu käest küsitakse midagi konkreetset, mille ülevaatamine ja vastamine võtab 2 minutit või vähem, siis teen selle kohe ära. Sama kehtib ka meilide puhul. Ehk siis kui ma saan e-kirja ning ma olen selle juba avanud ja läbi lugenud ja kui sellele vastamine võtab alla 2 minuti aega, siis ei lükka ma seda tulevikku vaid teen selle kohe ära!