Autor: Taavi Raidma • 11. august 2021

5 põhjust, miks Google Analytics kuulub eduka turundaja tööriistakasti

Autor: Taavi Raidma

Digiturundus mängib iga tänapäevase ettevõtte tegevuses olulist rolli ning veebikanalite toimivuse mõistmine, olgu selleks veebileht, sotsiaalmeedia leht või reklaamid, aitab äri palju edukamalt kasvatada. Google Analytics on siinkohal edukatele turundajatele suureks abiks. Vaatame, millised on need 5 põhjust, miks Google Analytics on võitnud nii paljude turundajate südamed.

1. Analytics annab ülevaate veebilehe külastajate demograafilisest profiilist, eelistustest ning huvidest. Näiteks saab selge ülevaate, mis osakaal külastajatest on eri vanusegruppidest või soost, milliseid mobiilseid seadmeid nad kasutavad ja mis on nende huvialad. Need teadmised aitavad analüüsida, kas turunduse abil tuuakse oma veebilehele ikka soovitud sihtgrupid ning sealt saab ka uusi ideid kampaaniate paremaks sihtimiseks.